Institut regenerace

Orientální párty v Poříčanech

Srdečně zveme všechny tanečnice, příznivce tance, přátele a rodiny našich tanečnic na orientální párty konanou u příležitosti završení zimních trimestrálních kurzů Instututu regenerace.

Kde: Restaurace U Hroudů

Kdy: 24. 3. 2013, 15:00 - 17:30 hod. (příchod pro tanečnice 13:30-14:30)

Se svým tanečním uměním se představí kurzistky Institutu regenerace - tanečnice z Poříčan, Čelákovic, Semic, Staré Boleslavi, Neratovic, Lysé nad Labem, Kolína a z Prahy.

Dále pro vás vystoupí též lektorky a tanečnice IR - Jana Najya Voříšková (Čelákovice, Neratovice, Stará Boleslav), Edita Syrovátková (Poříčany), Renata Konopásková (Praha - Prosek), Jana Noor Černá (Praha - Michle) a Marcela Nováková (Semice, Lysá nad Labem).

Přivítáme mezi sebou taneční skupinu Nadirah v čele s Janou Dytrtovou a také jedno malé milé překvapení ;)

Odpolednem nás provede moderátorka Alena Karmazínová a Daniel Bismiler (dj a kapelník proslulé Semilské 11).

V průběhu akce se nám představí Centrum Zdraví Kolín, které pořádá mimo jiné mnoho zajímavých přednášek. Dále se zde bude prezentovat dekorativní kosmetika Mary Kay. Tanečnice budou mít možnost nechat se pro své vystoupení nalíčit odbornicemi na slovo vzatými. A v neposlední řadě si na památku budete moci zakoupit některý z překrásných šperků. Součástí odpoledne bude též tradiční tombola.

Tanečnice mají vstup zdarma (prosím na sezení si doneste polštářky)

Vstupné pro ostatní je 75 Kč v předprodeji (možno zakoupit na kurzech u lektorek, v Centru Zdraví Kolín, nebo jinak po domluvě), na místě pak 85 Kč.

Jak jsem již předeslala, o překvapení nebude nouze ;)

Přiďte pobejt!

 

Copyright © 2010 Institut Regenerace